27.3.14

Tievēšana pēc horoskopu zīmes

Šodien draugiem.lv uzgāju rakstu kāpēc ir grūti notievēt pēc horoskopu zīmēm. Izlasot es 80 % atzīstu ka tas ir par mani :)





JAUNAVA (23. augusts – 22. septembris)
Šī zvaigznāja pārstāvjiem regulāras fiziskās aktivitātes parasti nav problēma, tomēr tu nedrīksti ēst steidzoties, jo, nesagremojot pārtiku, var rasties gremošanas sistēmas traucējumi.
Svaigi ķiploki, garšaugi, jogurts un daudz šķiedrvielu palīdzēs uzturēt lielisku pašsajūtu.
Jaunavām īpaši piemērots ir visa ķermeņa kompleksais treniņš. Tomēr tava vēlme pēc pilnības padara sarežģītu pieturēšanos pie konkrēta diētas plāna. Ja kādu dienu nejutīsies labi, iespējams, pārtrauksi uzsākto.
Lai kā, tavs praktiskums un uzmanības pievēršana detaļām, padara veiksmīgu slaiduma atgūšanas procesu.
Jaunavas ir enerģiskas, tāpēc tievēšanā noteikti ir jāiekļauj regulāras fiziskās aktivitātes, kas palīdzēs sadedzināt liekās kalorijas un samazinās tauku apjomu daudz ātrāk.
Parasti jaunavām ļoti rūp viņu veselība, tāpēc, visticamākā, izvēlēsies saprātīgu svara samazināšanas veidu. Slavenību ieteiktās diētas nav paredzētas tev.
Jaunavas vēlme pēc ideāla nodrošina salīdzinoši ātru un noturīgu svara izmaiņu. Bet šo procesu var apgrūtināt tas, ka tu gandrīz nekad neesi apmierināta ar sevi. Jaunava nereti vēlies pārāk daudz, tāpēc ja vien nezaudēs svaru ātri, saredzot fizisko aktivitāšu panākumus, iespējams, padosies. Tev ir jārēķinās ar to, ka šis process ne vienmēr norit gludi.
Bieži šī horoskopa pārstāvji izvēlas diētu, kurā ir pārāk maz kaloriju, līdz ar to drīz vien sajūt neizturamu izsalkusi, kas sekmē pārēšanos.
Tomēr, ja reiz būsi nolēmusi mainīt savas auguma aprises, nekas tevi neapstādinās.
Jaunavām ir piemērots veģetārs uzturs. Rieksti būs lielisks proteīnu avots, tāpat visi dārzeņi, īpaši termiski neapstrādātā veidā. Ēd šķiedrvielām bagātu pārtiku – graudaugus, maizi, brūnos rīsus un samazini ātro uzkodu un gaļas patēriņu.


Varat palasīt par savu horoskopu zīmi šeit 

Jauku vakaru rīt jau piektdiena !!!

Nav komentāru: