25.3.14

Vafeļu diena...

Jau vairākas nedēļas pa radio skanēja ka 25.marts ir internacionālā vafeļu diena. Šeit vafeles ir ļoti populāras kā svētdienas brokastis. Šodien uzgāju arī veselīgu vafeļu recepti, viņu protams ir ļoti daudz kuru gatavot ir grūti izvēlēties. Šodien man izvēle krita uz šo recepti:

  • 2 olas
  • 2 ēd.k. grieķu jogurta
  • 30 gr. vanilīn proteīn pulvera (es izmantoju šokolādes)
  • 40 gr. auzu miltu
  • 15 gr. mandeļu miltu
  • 1 tēj.k kardemomme
  • 2 tēj. k. Sukrin gold 

Visu sajaucam kopā :

Un cepam vafeles. Ļoti garšīga recepte un dot labu sāta sajūtu, var pasniegt kopā ar banāniem, gresk yoghurt, bezcukura ievāriju. Ar jebko ko sirds vēlas :)


Mazliet palielīšos ar savu virtuves palīgu Bosch homeProfessional MUM 86. Ļoti sen jau vēlējos šadu virtuves kombainu, bija padomā cita marka. Bet, lai pie viņas tiktu bija jāgaida līdz aprīļa beigām, sāku meklēt decembra beigās, tāpēc nolēmu pamēģināt šito, cepuri nost ļoti labs, kompakts un dara visu ko es vēlos :). Tagad maizes, bulciņu cepšana vairs nav probēma. Man jau bija Bosch virtuves kombains tika tur nevar pielikt gaļasmašīnu un mīklas jaucējs par vāju. Tagad virtūvē ir vēl  patīkamāk darboties.


 Lai labi garšo ceru ka noderēs :):):)

5 komentāri:

Anonīms teica...

Sveika! Vēlējos pajautāt, kurā vietā Tu iegādājies savu virtuves palīgu?
Un LIELS paldies par recepti! :)

Unknown teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Unknown teica...

Sveiki, es viņu pirku Norvēģijā. Domāju ka Latvijā arī viņš ir pieejams,ierakstot google.lv atradu šeit http://www.labacena.lv/products/lv/107/28265/sort/1/filter/0_0_0_0/MUM-86A1.html

Jūlija teica...

Arī es tiku pie jaunā Bosh kombaina, tikai laikam ar mazliet mazāku jaudu (900W) no MUM5 sērijas, jo MUM8 vairs neražojot un nākamā jaudīgā būs laikam MaxxiMUM sērija, kura vēl nav pārdošanā... tā kā gribēju kombainu ātrāk, nācās ņemt to, kas bija pieejams... es gan citas markas nemaz neizskatīju :D

Unknown teica...

Jūlija, es biju šeit noskatījusi Kenwood viņi te ir ļoti populāri. Manējam ir 1800 W. Bet tajā pašā laikā Kitchen Aid ar saviem 300 W veic darbu uz urā. Viss ir ļoti atkarīgs no ražotāja :)