18.1.14

Beidzot ziema ir klāt...

Labsvakars ! 
    Šodien beizot visi tikām pārgājienā ar distanču slēpēm. Jo ziema kā jau mēs visi zinām kāvējā ļoti ilgi :). Tagad sniega ir pietiekoši lai izbaudīt ziemas doto burvību. Noslēpojām šodien 6 km, bērni, vīrs un suns laimīgi, mans treniņa pulkstens parādija ka esmu zaudējusi 936 kcal :). Tagad rokas bišķu jūtās no kūju vicināšanas:). Tika noķerti vairāk zaķi, jo kad laižos no kalna nevaru savas bailes pārvarēt, kā tik liekas ka par ātru tā uzreiz gar zemi :). 

    Irvings apaudzis ar sniega kārtu, atpakaļ ceļš viņam bija grūtāks jo pie ķepām bija sniegs pielipis.
 Īstus suņu pajūgies iepriekš biju tikai TV redzējus :). Iespaidīgi :). Visi rindiņā un klausa uz vārda kā ieraudzīja mūs pasakot viņiem ka jāiet pa kreisi, visi vienā solī pārgāja. Bilde pēdejā momentā uzņemt, jo kāmēr tiec pie fotoaparāta paiet laiks :).


Esmu ļoti apmierināta ar labi pavadītu dienu. Šonedēļ esmu veltijusi četras dienas fiziskām aktivitātēm un tas ir labi :) ieeju rītmā pēc jaunā gada iestāšanās :). 

Rīt pēc plāna slalom slēpes, kalns jau noskatīt, tad jau redzēsim  cik daudz zilmus salasīšu šogad :).

Sniegotas jums brīvdienas, baudam sniegu cik vien varam :).

1 komentārs:

RitaGri teica...

Nu forša jums ziemas diena izdevusies! Jā, pie mums arī klāt - ziema, bet sniegs pagaidām skaistākam skatam, toties aukstumiņš pamatīgi kož. Citā ziemā tie -10 nebūtu tik traki, bet šogad tik ilgi bija silts, un nu pēkšņi tas aukstums, un sniegs jau arī neapsedz un nedod siltumu.