1.2.14

Sushi un sniega kupenas...

Sveiki, 
Sen jau gribēju pati pagatavot sushi mājās, mums viņš ir diezgan iecienīts ēdiens kad gribās sevi bišķu palutināt. Un izrādās tas nav nemaz tik grūti, viss ilgākā padarīšana ir ar rīsu pagatavošanu, a pēc tam viss jādara pēc instrukcijām :).

Rezultāts bija ļoti garšīgs :)

Šodien cēlāmies agri no rīta un devāmies iekarot slaloma trasi, ir ļoti patīkami ka jau labi stāvu uz slēpēm un varu izmēģināt kādus trikus, pēc 3 stundu slēpošanas esam patīkami noguruši. Pārbraucot mājās meita pagatavoja vafles, ļoti garšīgi pāedām kopā ar saldējumu. Iesaku siltas vafeles ar saldējumu ir ļoti labs salikums. 
Un šāds skats paveras atverot terases durvis :):):).


Paldies Dievam sniega krišana ir apstājusies, tagad līst kautkas līdzīgs sasalušam lietum. Varu iedomāties kāds būs ceļš, kā slidotava :(. Tas man nepatīk, jo braucu uz darbu agri no rīta, ceļa mašīnas vēl nav paspējušas apkaisīt ceļus. Bet ko tur tas jau tikai pirmdien, vēl jau jābauda brīvdienas. 

Sūtu sneigu uz Latviju, savadāk jums tikai traki sali :).

Jaukas brīvdienas !!!


4 komentāri:

Elīnas brīvlaiks teica...

Ir jau ir arī sniegs, vismaz Rīgā :-) skrēju un nevarēju saprast, kas sliktāk, skriet pa slideniem trotuāriem vai piesnigushiem

RitaGri teica...

Oooo, suši! Varbūt es arī kādreiz noskaņošos tos pagatavot.
Pie mums pūš stipri vēji, sala vairs nav, bet tas vējš aizpūtīs balto sniega kārtiņu, kas te vēl pa sala dienām turējās.

Anda teica...

Jā, Rīgā šodien ar parādījās diezgan pieklājīga sniega kārtiņa. Gan ne tik bieza kā jums tur.

Unknown teica...

Oi es pat neesmu mēģinājusi ziemas laikā skriet svaigā gaisā, tikai trenažiet zālē :). Bet šeit to dara daudzi.
Rita Gri pamēģini nav nemaz tik grūti, un galvenais ka garšīgi, es dēlam taisiju dārzeņu un arī garšīgi sanāca.