20.10.13

Treniņi, treniņi...

Laikam esmu traka, bet nevaru vairs brīvdienās ilgi gulēt, jo zinu ka viņas var izmantot daudz labāk nekā vārtoties pa gultu :):):). Šodien jau pabiju sporta zālē uz spēka treniņiem 30 min. Vēl jau man jāmācās un jāmācas. Pierakstijos pie personāla treniņa uz 28.10.2013. Nezinu kā man tur ies ar manu norvēģu valodas līmene, bet ceru ka varēsim tik skaidrībā ar to ko es vēlos un kā to panāk. 

Zemāk bišķu vingrinājumi kurus mēs varam mājās izpildīt, kad vien sirds vēlas galvenais mīksts pamats apakšā un bumba, ja nav tad var arī iztikt bez viņas. 

Noliecamies cik vien zemu varam tad ir labāks efekts un rotējam no vieniem sāniem uz otriem.
Šo vingrinājumu var arī izpildīt no augšas uz leju cik vien lēnu varat nolaisties uz paklājiņa, jo lēnāk, jo vairāk tiek nodarbināti vēdera muskuļi. Un atceramies elpot, jo priekš vēdera presītes treniņa ir ļoti svarīga pareiza elpošana.

Jauku jums atlikušo nedēļas nogali !!!
Mēs cepam ābolu pīrāgu un dodamies ciemos, pēc pīrāga apēšanas dosimies garākā pastaigā :). 




3 komentāri:

Sandra teica...

Visu cieņu apņēmībai...

es arī biju uzsākusi vingrošanu grupā, bet pārcentos.. :( nu vairs nav īsti vēlmes vingrot jo joprojām sāp plecs... un pat vēlme kaut ko darīt pārgāja uz nenoteiktu laiku...

Unknown teica...

Sandra, man arī tā bija no sākuma un tagad vēl pat dažreiz ir, kaut arī jau 9,5 mēneši nodarbojos ar sportu:):):). Vienkārši ir jāpārvar pirmā sāpe un jāiet turpināt ar laiku viss būs ok.

Alise teica...

super!